Over ons

Dat wij alleen Sri Lanka en Argentinië aanbieden heeft de volgende redenen:

– Wij willen alleen datgene aanbieden wat wij zelf goed kennen. Ikzelf heb een jaar op Sri Lanka gewoond. Tijdens dit verblijf heb ik veel gereis, zowel als reisleidster als privé. Op deze manier heb ik veel van het land en haar bewoners leren kennen. Hierom kunnen wij heel gericht een vakantie aanpassen aan uw wensen.

– De laatste 2 jaren ben ik tenminste 2 weken per jaar in Argentinië waar ik steeds een ander deel probeer te ontdekken.

– Daarnaast willen wij aan iedereen persoonlijk advies en raad kunnen geven. De mensen die voor ons werken zijn allen goed op de hoogte van het reilen en zeilen in Sri Lanka en Argentinië, om u het juiste antwoord te kunnen geven op zoveel mogelijk verschillende vragen.

Naast de interessante rondreizen, die op deze site vermeld staan onder “standaard reizen”, kunnen wij ook een reis precies op maat knippen, afhankelijk van uw wensen. (Bijna) alles is voor ons mogelijk. Kijk bij “reizen op maat” en vul daar uw wensen in. Wij doen vervolgens ons best uw droomvakantie in elkaar te zetten

Om dit alles te kunnen realiseren werken wij in Sri Lanka samen met een agent in de hoofdstad van Sri Lanka, Colombo. Dit agentschap is uw steun en toeverlaat ter plekke. Wij hebben bewust gekozen voor een klein bedrijf, zodat ook op de kleinste details gelet zal worden. In Argentinië werken we nog met verschillende agenten.

U kunt altijd even persoonlijk contact met ons opnemen per e-mail (info@quastexpedities.nl) of telefonisch (06-15547887).